Бланка за връщане и замяна на продукти от онлайн магазин www.tadilingerie.com


Свали бланка


Върнати продукти:

№ Код на продукта:

Стоките да се изпращат чрез куриерска фирма Еконт Експрес на адрес:
Офис на Еконт – Пловдив ул.” Брезовско шосе” 145 А
до поискване
получател: „ТАДИ” ЕООД
тел.: 0877 688 992
Условия за връщане и замяна на продукти от онлайн магазин www.tadilingerie.com
1.1 Продукт, закупен от електронен магазин www.tadilingerie.com може да бъде върнат до 14 работни дни след получаване му.
Същият трябва да бъде върнат в цялостната му опаковка, с всички налични етикети, да не е носен, да няма аромати по него, да не е пран, да не е гладен.
Моля, пазете касовия бон (платежен документ). За пазаруване, замени и/ или връщания в онлайн магазина, се изисква касов бон.
1.2 Какво трябва да се направи, за да може да бъде върнат продукт, закупен от www.tadilingerie.com
- Да се спазят правилата по подточка 1.1
- Попълнете коректно „БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА НА ПРОДУКТ"
- Връщането на продукт трябва да е чрез куриерска фирма Еконт. Разходите по доставката трябва да е за ваша сметка, без наложен платеж.
- В куриерския плик на фирма Еконт трябва артикула/ите да пътува заедно с коректно попълнена „БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ"
- След приемане на върната стока, клиентът ще бъде информиран по телефона за пристигането на върнатата пратка. Ако връщате продукт, дължимата сума ще бъде възстановена в срок до 14 работни дни по посочената банкова сметка.
- Рекламации, отнасящи се до механични повреди, възникнали по време на транспорта, ще бъдат разглеждани само въз основа на протокол за рекламация, изготвен в присъствието на куриера.
1.3 Случаи, в които не се позволява да се върне продукт са следните
- Не се възстановяват суми за прашки, слипове, бикини, боксери, клинове, чорапогащи, силиконови чорапи, чорапи и бодита, след като са приети след преглед, съгласно ЗЗП.
- Ако върнете продукт/и с наложен платеж
- Ако върнете продукт/и чрез друга куриерска фирма
- Ако не са изпълнени всички указания в т.1.1 и 1.2
- Не са в изпратения търговски вид и с нарушена опаковка
- Стока, чието връщане или рекламация не можем да приемем, поради неизпълнение на горепосочените условия, ще бъде изпратена обратно на клиента за негова сметка.
„ТАДИ” ЕООД” си запазва правото да променя настоящите условия, за което ще публикува уведомление на интернет адрес www.tadilingerie.com.