Ние сме Tadi Lingerie

Основната ни дейност е търговия на едро и дребно с мъжко, дамско и детско бельо, корсети, пижами, домашен текстил и дрехи за свободното време, чорапи, бански и термо бельо. Марките, които представляваме са с дългогодишни традиции в този бранш. Те притежават редица патенти и иновации, които ги правят уникални в създаването на продукти от ново поколение. Нашите артикули осигуряват неповторим комфорт и удобство и Ви дават възможност да изглеждате прекрасно във всеки един момент от вашия живот при всякакви климатични условия.

За нас е удоволствие да Ви представим,

TEN Lingerie e една от на-големите и утвърдени фирми в модата на бельото. TEN стартира своето текстилно производство през 1956 г. с бутикова работилница в Истанбул и се превръща в един от водещите производители на бельо в Турция, с повече от половин век опит в бранша. Компанията има дългогодишно сътрудничество с едни от най-големите фирми в областта на световните модни тенденции Warner, Victoria’s Secret, Agent Provocateur, Myla, и Ralph Lauren.
TEN e далеч над своите конкуренти в модата на корсетите, а през 2015г. се стартира иновативен продукт „Ново поколение корсети”, непротриващи, неприщипващи корсети за ежедневно носене и редуциране поне с един размер.
TEN има широка гама продукти от класически до модерни и винаги се стреми да запази своя статус като лидер в модата на бельото, чрез комбиниране на качествени материали със съвременни технологии.


BLACKSPADE е родена в Егейската област, един земен рай, където смокинята символизира цялост, памукът символизира източника на натуралност, а двете се хармонизират от един лек бриз.
Смокиновото листо, прикриващо голотата още от самото начало на историята, е избрано като символ на продуктите BLACKSPADE .
Историята на смокиновото листо произтича от необходимостта Адам и Ева да прикрият техните тела след вкусването на забранения плод в Райската градина. Вдъхновени от това първоначално бельо, BLACKSPADE предлага продукти само от естествени материи за изключителен комфорт. Моделите основно са фокусирани върху перфектната форма, удобството и здравето. Подходящи са за различни климатични условия и начини на живот, открояващи се от пръв поглед със своята емблема - специалното смокиново листо.


SUNSET е една от най-големите компании в производството на бански костюми и лидер във внедряването на нови технологии и екологични практики. Партнира си и произвежда за други известни фирми като: Armani, Trussardi, Ferre Ferrari, Just Cavalli, Hugo Boss, Marks & Spencer и много други.
Големите производствени мощности и висококвалифицирания дизайнерски екип позволяват на SUNSET да произвежда над 600 модела за сезон. SUNSET постоянно инвестира в разработването на нови дизайни и развиването на нови високотехнологични материи.
Процесът на производство и контрол на качеството са сертифицирани по ISO 9001, Sedex, SGS, Bureau Veritas Systain, което гарантира високо качество на банските с марка SUNSET.

Надяваме се, че вашия избор ще Ви направи щастливи, докосвайки се до тези уникални продукти.